Close

Residential

C Apartment

Location Madrid, Spain
Date 2019
Size 90 m²
Client Private
Status Under construction

The space to be intervened is clearly divided in two different areas, due to its C-shaped layout on both ends of the building’s courtyard.

The project developed acts as a backdrop, as if the apartment were a theatre, separating the private areas – bedrooms and bathrooms – from the communal ones – living room and kitchen. It is on this backdrop that are projected the different scenes of every-day life. The backstage remains hidden behind this backdrop delimiting the scene. This gesture establishes withal a more gentle junction of the living room and the kitchen.

Its curved outline is regulated by a series of existing impediments and constraints, which could not be bridged with a straight shape.